2012. március 15., csütörtök

Ötkert - Bëlga koncert - 2012 március - 2.

Idei második Bëlga koncertemet Ötkert nevű szórakozóhelyen töltöttem, ez a hely belvárosában van közel a Roosevelt térhez, a Duna parthoz. A hely nevéből arra következtethet az ember, hogy ez egy szabadtéri szórakazóhely, de nem az, és szerda este sem volt melegebb az idő.
Ráadásul hosszabb idő után most rengeten voltak koncerten, aminek az oka belváros mellett abban keresendő, hogy ingyenes volt a koncert, ez azért nem sűrűn fordul elő Budapesten. És a sok emberből kifolyólag remek hangulat uralkodott a koncerten.
A fiúk az öltönyt lecserélték melegítőre, kivéve Még5, nála meg maradt fehér mellény+ piros ing+sort kombináció. Egyen cipő most sem volt, Még5 és Tokyo szokásos színes vászoncípőben, míg Bauxit fehér csukában víritott ezen az estén.
Nagy említésre méltó intermezzo nem történt a koncerten, már csak azért sem mert ezen a helyen sem volt megoldható trambulin, így az megint elmaradt, bár Tokyonak ez most volt akadály elugrándozott magában időnként. Viszont volt egy vetitő Bauxit az előtt játszadozott. :)
Illetve a Nem imádlak alatt Bauxit és Még5 vonatozott :D
Ezen a koncerten dal közben sem történt nagy intermezzo, bár voltak kisebb technikai problémák, Bauxitnak nem volt szerencséje, az állványa nem volt jó, majd a mikrofonja sem akart megszólalni, szerencsére ezeket hamar megoldották.
Viszont voltak visszatérő dalok, illetve egy komoly ritkaság.

Pl. szerelem 3 stációja is visszatért, hisz abból mostanság olyan 2 volt.
A Discobaby természetesen nem maradt el, bár ezt mindig fontos megemlíteni, hisz vannak ritka vannak olyan ritka alkalmak amikor elmarad.
Az első szám nagy meglepetést hozott: Bzmg egy kis angolosítással.
Folytatás: Mariann, Parody, Szerelmes vagyok, Boros, Fesztivállapot,
Nyújork Jenkis
És akkor itt jön az első visszatérő dal még pedig a Nótacsokor, ráadásul mind a három volt, még pedig Bazsar, Gyöngyvirág, Tulipán sorrendben.
Láthatóan élvezte a közönség ezt a kis csokrot, és természetesen én is, hisz vártam, nóták visszatérését, és gondoltam, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik, és szerencsére előbb következett be.
Folytatás: Nem imádlak /3 stáció teljes/, Komment, Hét száma, Az a baj
Tavalyi jó szokásukat megtartották a fiúk, és előálltak egy olyan dalra, amire még mi a kisebbség, legnagyobb fanok sem számítottak. Ez a dal pedig Gyújtasz, főnököm? Ezzel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy a dal maga nem tartozik a kedvenceim közé, ezért amikor bekonferálta Tokyo, hogy egy ritkán játszott dal jön, és utána elkezdődött a zene, nem tudtam, hogy mi következik, de aztán persze leesett. Fontos dolog viszont, hogy egy koncert más, koncerten jó meghallgatni egy ilyen dalt, mert könnyen lehet, hogy ilyen többet nem lesz, és kevés olyan dal van amit ne hallgatnék meg a koncerten tőlük. Ehhez hasonlóak bármikor jöhetnek.
Folytatás: Zsolti a béka, Csecs /bekiabálások miatt/, Gyaloglás vége /levonulás/
Ráadás: Bebukta, Egy-két-há, és egy újabb visszatérő: Kalauz 1 /Billie Jean verzió/
/legutoljára októberben halottam a Szeparéban/
Összefoglalva nagy koncert volt hatalmas élmény, extra történések, extra élmények annál inkább voltak, ez az koncert amin ott kell lenni.
Képek: https://picasaweb.google.com/koncerzus/BelgaKoncertOtkert2012Marcius

Videók: http://www.youtube.com/playlist?list=PL3BA24E0744DDAD04&feature=mh_lolz
Talpra Magyar! További szép napot neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése